Начало | Новини | „Фотографите” ни дебнат !

„Фотографите” ни дебнат !

Снимка – интернет.

Държавата се пука по шевовете. Разцепват я записи, снимки, брифинги и хора разядени от власт и пари. Много пари. Народът гледа сеир, медиите се хранят от скандала, интелигенцията мълчи, само някакъв дрон разваля тишината.

Както се казва – мълчанието на агнетата продължава. Но не и нашето. Затова публикуваме самотните, но мъдри думи, които се чуват тук – там след скандалите със записи и снимки. Споделяме тревогата им, плаши ни ставащото. Както в държавата, така и в душите ни. Ето защо:

„Заливат ни аудиозаписи и снимки с ниско качество и с много висока степен на отвратителност и погнуса.

Тълпата ръкопляска, хили се и се възторгва, че един от управниците е унизен и опрян до стената.
Така му се пада!!! – казват. Но не се замислят какво означава случващото се.

Не знам за записите. Нека експерти кажат истински ли са, манипулирани ли са. Ако са истински, онзи, който е изрекъл думите, да отговаря лично пред законите и да поеме отговорност.

За снимките обаче ми е думата.
Не за тия с парите в чекмеджето на нощното шкафче. Пак експертите да кажат истински ли са.

Говоря ви за онзи кадър със спящия мъж.

Смятам, че снимките от премиерската спалня са нещо изключително гнусно, унизително и отвратително.

Що за държава имаме, в която е възможно някой да влезе през охраната в спалнята на премиера във вила “Секвоя”, за да го снима, докато той спи?

Какво послание ни отправят фотографите ? “Можем да стигнем до всеки, навсякъде, във всеки един момент. Контролираме всеки един от вас…Ще правите, каквото ви кажем или…пускаме снимчици…”

Това не са обикновени фотографи. Това са изпълнители на гнусни поръчки от “дълбоката държава”, която паразитира върху гърбовете на всички българи.

Страшната истина е, че на мястото на Борисов в снимката би могъл да бъде щракнат всеки един политик във всеки един момент. Навсякъде…

Но партиите и лидерите им мълчат. А може би се радват, че техен съперник е бил унизен ? Без да мислят, че утре и те могат да станат обект на фотосесия в собствените си спални.

Повече от ясно е, че „фотографите“ , влезли в премиерската спалня, и техните шефове вече са решили да си я вземат цялата държава за собствена употреба. Барабар с всички българи в нея.
„Фотографите“ дебнат всеки спящ…и всеки буден”.

К.К. 17.06.2020

Текстът е публикуван на стената на плевенски художник, който отдавна е напуснал Плевен. Не знаем кой се крие зад инициалите К.К, По всяка вероятност е легендарният Кеворк Кеворкян.

Фотографите дебнат всеки спящ … и всеки буден. Въпросът е „Останаха ли будни българи ? Има ли такива и в Плевен” ?

За сега – отговор няма. А може би отговорът е горе в снимката.

Прочетете също

Третираха против комари в селата и градовете на община Долна Митрополия

На трети август е приключила втората наземна обработка против популацията от комари на територията на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *