Последни новини
Начало | Новини | Ученици от Левски с национално отличие на Фестивала на авторската драматургия и театър на английски език.

Ученици от Левски с национално отличие на Фестивала на авторската драматургия и театър на английски език.

Ученици от СУ“Крум Попов“ град Левски  представиха достойно за четвърта поредна година област Плевен и СУ“Крум Попов“ на Националния  кръг на Фестивала на авторската драматургия и театър на английски език проведен на  9 март в гр.Враца.

С почетна статуетка и грамота за „Най-добър актьорски състав“ са отличени авторският сценарий на Елеонора Георгиева „Истината”, талантът  и актьорското майсторство на Магдалена Рачева, Петя Асенова, Теодора Веселинова, Христо Методиев, Крум Атанасов, Красимир Мутафчиев, Елеонора Георгиева, Елена Асенова и Сибелджан Салим .

Оригиналният начин, по който Елеонора Георгиева разказва в „Истината” за моралните устои и тийнейджърските терзания, за любовта, истината и ценностите като цяло, за семейството и приятелите и за избора да бъдеш себе си в днешната действителност, са развълнували аудиторията и журито.

Хубавата новина научаваме от Ваня Великова и Анелия Кирчева-Любенова от СУ“Крум Попов“ град Левски.

 „Благодарим  за всеотдайността на всички участници! Бъдете здрави и дерзайте! Успехът е с ВАС! ”, пожелават от училището.

Фестивалът се организира и провежда ежегодно от МОН с подкрепата на Британски съвет-България, като домакини тази година бе РУО-Враца.

Прочетете също

Проф. Атанас Семов с призив за разбиране, председателят на БЛС – с призив да не се лекуват хора, д-р Халваджиян – с фаворит от фейсбук

Проф. Атанас Семов д.ю.н., преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”. Снимка – интернет. Проф. Атанас …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *