Днес – слезте от колите и на поход до село Тотлебен !

Вляво – Красимир Танчев, вдясно – кметът на с. Тотлебен Емил Гашев. Снимка – БТА.

За втора поредна година село Тотлебен в община Пордим организирва похода „Да слезем от колите и да повървим пеша“. Кметът на селото Емил Гашев разказа, че всичко е започнало като идея на съмишленици и приятели да се разтоварят от напрежението на деня.
Походът е напълно организиран, информира Красимир Танчев от фирма „Милкана“, която е един от спонсорите на похода. Миналата година участниците са били 70, тази година се очакват повече, заяви Танчев.
Организаторите на похода са осигурили присъствие на органите на реда, медицински грижи, вода, разхладителни напитки и храна за участниците в събитието. Чрез него те ще популяризират село Тотлебен като място за отдих намиращо се на 25 км от Плевен, в което по думите на кмета няма кражби, животът е спокоен и природата е красива. След първото издание на похода, в Тотлебен са закупени няколко къщи и от кметството се надяват, че с тази инициатива могат да съживят живота в селото.

Желаещите да се включат в похода могат да направят това на 14-ти октомври, като се регистрират в 8.30 сутринта на пункта до кожухарската чешма в Плевен.

 

Споделете:

Прочетете също

Официално откриха обект „Пътен надлез за жк „Сторгозия“ – Плевен

Снимка – „Плевен прес“. Днес, 29 ноември, от 13:00 часа се проведе Официална церемония „Откриване …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *