Последни новини
Начало | Новини | 7 делегати от община Плевен ще участват в конгреса на ГЕРБ

7 делегати от община Плевен ще участват в конгреса на ГЕРБ

Както “Плевен прес” ви информира, днес, 17-ти юни /понеделник/ в зала “Плевен” на Областна администрация се състоя съвещание на общинските структури на ПП ГЕРБ. На него са обсъждани въпроси за състоянието на партията в Плевен във връзка с напрежението между отделните лобита в нея, предстоящите местни избори през есента и избор на делегати от община Плевен за участие в предстоящия конгрес на ПП ГЕРБ, който ще се проведе на 7-ми юли т.г.

По право на конгреса присъстват областния координатор на ГЕРБ Владислав Николов, председателката на общинското ръководство – Петя Василева, областният управител Мирослав Петров, Ралица Добрева и Мартин Митев – председател на Общинския съвет в Плевен.

Присъстващите на работното съвещание членове на ГЕРБ са избрали освен горепосочените лица, още 7 човека да отидат на конгреса. Това са общинските съветници Христослав Михайлов, Владислав Монов и Йордан Грижов, Валентина Вълчанова, Теодора Петрова, В. Лилова и кметът на с. Дисевица – Пламен Бешков.

Във всички общини на плевенска област ГЕРБ трябва да проведе свои събрания, на които да се изберат делегатите за конгреса.

Прочетете също

Партизан за бой се стяга – червенобреждани излизат в търсене на невъзможното срещу Левски

Източник на снимката – SPL / Sports Lens „Партизан“ (Червен бряг) излиза днес, 21-ви октомври, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *