34 сигнала за пожари са получени в Пожарната – Плевен през почивните дни

Plevenskata pojarna
Сградата на Плевенската пожарна. Снимка – “Плевен прес”.

През почивните дни служители от РДПБЗН – Плевен са отреагирали на 34 сигнала за пожари в сухи треви, отпадъци, стърнища и нискостеблена растителност в областта. Екипи на районните служби са загасили запалени сухи треви край Плевен – в местността „Балабаир“, в източна индустриална зона, на околовръстен път, в град Искър, град Койнаре в гробищния парк и в град Летница, както и в землищата на селата Гиген, Дисевица, Ралево, Буковлък, Николаево, Чомаковци, Брест, Ясен, Биволаре, Търнене, Тотлебен и Бресте. При локализирането и потушаването на пламъците в землищата на селата Одърне и Козар Белене съдействие е оказано от местни жители с техника на местните кооперации.

На 31 юли пусната цигара в отрязана тръба на парна инсталация е предизвикала пожар в гараж в Плевен на улица „Генерал Скоболев“. Сигнал за инцидента е постъпил в 19:54 часа. Не са нанесени значителни материални щети. В пожарогасенето са участвали служители от РСПБЗН – Плевен.

Споделете:

Прочетете също

441457767 7095821473855128 6866520973874913945 n

Ивелин Първанов, водач на листата на “Възраждане” в Плевен: АЕЦ „Белене“ е национално богатство, което може да работи 1 век

От ляво надясно: Ивелин Първанов – водач на листата на “Възраждане” в 15 МИР Плевен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *