Последни новини
Начало | Новини | 29 точки в дневния ред на предпоследната сесия на Общинския съвет в Плевен

29 точки в дневния ред на предпоследната сесия на Общинския съвет в Плевен

29 точки съдържа дневния ред за предпоследното заседание на плевенския Общински съвет. Както винаги заседанието ще се проведе от 9.00 ч. на 26-ти септември, в заседателна зала “Гена Димитрова” на Регионална библиотека “Хр. Смирненски”.

Първа и втора точка са предвидени за приемане на нова Наредба 15, която регламентира поставянето на преместваеми съоръжения на терени общинска публична собственост. Ще се обсъди и приеме актуализирана Наредба 1, която регламентира спазването на обществения ред.

Включена е и точка за именуване на улица. Тя се намира в м. “Стража” и ще се казва “Гледичия”. Това е име на дърво с произход Северна Америка. Достига на височина от 20 до 45 м. и е разпространено в България. Листата са употребяват за лечение на спастични състояния и колики, при язвена болест, колит, бронхиална астма, спазми на жлъчните и пикочните пътища, анемия, стенокардия и др. Плодовете с обвивката оказват слабително действие.

Останалите точки от дневния ред съдържат предложения за продажби или безвъзмездно предоставяне на имоти. Няма включени питания на граждани или общински съветници.

Гледичия

Прочетете също

Партизан за бой се стяга – червенобреждани излизат в търсене на невъзможното срещу Левски

Източник на снимката – SPL / Sports Lens „Партизан“ (Червен бряг) излиза днес, 21-ви октомври, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *