Последни новини
Начало | Новини | 20 автобусни линии Плевен – София и 70 допълнителни автобуса от София за празниците.

20 автобусни линии Плевен – София и 70 допълнителни автобуса от София за празниците.

На автогара Плевен в момента няма наплив от пътници, установи наша проверка. От ръководството на автогарата ни информираха, че вървят регулярни продажби на билети за автобусните линии в страната.  В същото време от Националното сдружение на автобусните превозвачи заявиха, че за празниците  ще се отпуснат 70 допълнителни автобуса от София до големите градове в страната. От плевенската автогара казаха за “ПлевенПрес”, че все още има достатъчно билети за продажба и по всяка вероятност в неделя ще има допълнителни автобуси, но не уточниха за кои маршрути. Препоръчват на пътуващите да не чакат последния момент за закупуване на билети.

От БДЖ в Плевен ни дадоха информация, че за великденските празници централното ръководство е взело решение за допълнителни вагони към влаковете по основните железопътни маршрути. На плевенската ж.п. гара за момента също няма наплив от пътуващи, обстановката е спокойна.

Прочетете също

Проф. Атанас Семов с призив за разбиране, председателят на БЛС – с призив да не се лекуват хора, д-р Халваджиян – с фаворит от фейсбук

Проф. Атанас Семов д.ю.н., преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”. Снимка – интернет. Проф. Атанас …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *