Начало | Здравеопазване | 178 медици в подкрепа на управителя на МБАЛ-Червен бряг

178 медици в подкрепа на управителя на МБАЛ-Червен бряг

178 са медиците излезли с имената си в подписка в защита на управителя на МБАЛ-Червен бряг Камен Влахов. Припомняме, че искането за неговата оставка бе отправено от група съветници от Общинския съвет на Червен бряг. Мотивите им, според Влахов, са политически.

В своето обръщение, изпратено до кмета на Община Червен бряг и председателя на Общинския съвет, подписалите се близо 180 медици застават в подкрепа на сегашния Управител на болницата.

Те пишат следното:

1. Откакто господин Влахов е управител на “МБАЛ-Червен бряг” ЕООД, болничното заведение търпи положително развитие, което е видно от подобреното финансово състояние на болницата.

2. В следствие на положителния възход от финансова гледна точка на болницата, г-н Влаховлков успя да увеличи нашите заплати.

3. Всеки месец редовно ни изплаща трудовите възнаграждения /дори в последните месеци на създалата се ситуация с Ковид-19/

4. Г-н Влахов успя да привлече нови кадри за работа в различни отделения /ортопед, невролог, акушер-гинеколози, физиотерапевт, клиничен-лаборант, медицински сестри, рехабилитатори, масажисти, санитари/, между които и специалисти с дългогодишен опит, които да осигурят спокойствие и сигурност по време на работа, както на пациента, така и на подчинените си.

В защита на управителя Камен Влахов се изказа и професор Пенка Илиева, дългогодишен специалист по Интензивно лечение в педиатрията.

Любопитно е, че сред подписалите се 178 медицински лица има много лични лекари и служители на Спешната помощ. Общият брой на персонала на МБАЛ-Червен бряг е 123 души.

Прочетете също

Третираха против комари в селата и градовете на община Долна Митрополия

На трети август е приключила втората наземна обработка против популацията от комари на територията на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *