Начало | Новини | 100 ГЕРБ – активисти от плевенска област са присъствали на партийната конференция

100 ГЕРБ – активисти от плевенска област са присъствали на партийната конференция

Конференция на ПП ГЕРБ, Техпарк – София. Снимка – интернет

Около 100 ГЕРБ – активисти от област Плевен са присъствали на партийната конференция днес. Припомняме, че тя бе свикана на 5-ти август, от 12.00 ч. в Техпарк – София.

По указание от София всяка област е трябвало да осигури минимум 100 човека от актива на ГЕРБ. В това число кметове, общински съветници, председатели на структури.

От ГЕРБ – Плевен са осигурили необходимата бройка. В това число областният управител Мирослав Петров, който е и областен координатор на ГЕРБ – Плевен. временното общинско ръководство в състав Генади Динков, Цветомир Генчев и Валентина Вълчанова.

От плевенските общински съветници на ГЕРБ не са присъствали всички, тъй като част от тях са на почивки. Не е присъствал и председателят на ОбС – Плевен Мартин Митев.

Кметовете на ГЕРБ от община Плевен, между които тези на Беглеж, Славяново, Брестовец, както и кметът на община Червен бряг са били сред присъстващите.

Конференцията се е провела на открито, в двора на Техпарк – София. Според очевидци е била създадена добра организация и спазване на противоепидемичните изисквания.

Повече подробности за плевенското участие в конференцията, очаквайте в следващ материал.

Прочетете също

Евродепутатът Андрей Новаков и Мирослав Петров на среща с превозвачи от плевенска област

Евродепутатът от ГЕРБ – ЕНП Андрей Новаков се срещна с представители на превозваческия бизнес от …

3 коментара

  1. Запознат

    Хаха разбитата герберска плевенска команда на Бат Миро издънката, дето даже Бойко не поиска да го види на пътя край Плевен, се опитва да покаже, че е “жива”… Смях в залата :))

  2. нещастници .. Интересно ми е дали се срамуват от своя вожд ?!Или просто да си гербераст означава да си опериран от всички етични категории ?!

  3. Вера Стефанова

    “Повече подробности за плевенското участие в конференцията, очаквайте в следващ материал.”

    Този “следващ материал” коя петилетка да го очакваме?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *