Последни новини
Начало | Без категория | Ще строят нов Кооперативен пазар в Червен бряг

Ще строят нов Кооперативен пазар в Червен бряг

Така ще изглежда новият кооперативен пазар в Червен бряг.

Община Червен бряг обяви на своя сайт, че от 02.07.2018 год. започват ремонтните дейности на Общинския пазар. За целта неговите наематели трябва да освободят помещенията, павилионите и масите до края на месец юни. Всички търговци ще могат да извършват дейността си на терените пред Автогарата, като няма да плащат наем за заетите площи.

Дълго чаканият ремонт е възможен благодарение на спечелен проект “Рехабилитация на улици на територията на гр. Червен бряг” по ОП “Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 год.” Чрез него на общината са предоставени  безвъзмездно722 972.78  лв. без ДДС. Проектът включва извършване на строително – монтажни работи като: бетонни бордюри, отводняване и пътни принадлежности, асфалтови работи.

Общината е обявила обществена поръчка за реализацията на проекта. Предвижда се неговото изпълнение да продължи 5 /пет/ месеца, след което Червен бряг да има нов, модерен кооперативен пазар, отговарящ на европейските стандарти за подобни тържища.

Кооперативният пазар в момента. Снимка – Плевен прес.
Снимка – Плевен прес.
Снимка – Плевен прес.

Прочетете също

Проф. Атанас Семов с призив за разбиране, председателят на БЛС – с призив да не се лекуват хора, д-р Халваджиян – с фаворит от фейсбук

Проф. Атанас Семов д.ю.н., преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”. Снимка – интернет. Проф. Атанас …

Един коментар

  1. Браво, да има къде да се събират и мангалите в Червен бряг, пък и някой лев ще усвоят правилните хора !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *