Последни новини
Начало | Новини | Ще видите, че ще се приеме това, което кажа

Ще видите, че ще се приеме това, което кажа

Тази изумяваща реплика каза председателката на Постоянната комисия по култура – Петя Василева,  по време на обсъждането на проекта за Наредба 11. Това е наредбата за символите, почетните знаци и отличията на община Плевен. По думите на Василева, тя е изготвила въпросния проект, като е ползвала подобните наредби на Велико Търново и Бургас. Според нея „топлата вода е открита“ и не е необходимо „тепърва да измисляме правила“. С някои от предложените корекции в проекта за нова наредба Василева не е съгласна, защото „държи на систематичния подход“.

За несведущите да обясним, че това е подход за управление на обекти, който ги разглежда като система, в която са определени вътрешните и външни връзки влияещи на нейното функциониране за постигане на крайната цел.

Излиза, че според „систематичния подход“ на Василева всички текстове в написания от нея проект за нова наредба за символите и званията, трябва да доведат до безапелационното му приемане заради безспорните му качества.

Защото се приема това, което Петя Василева каже. А това вече е „систематичен подход“…

 

 

Прочетете също

Проф. Атанас Семов с призив за разбиране, председателят на БЛС – с призив да не се лекуват хора, д-р Халваджиян – с фаворит от фейсбук

Проф. Атанас Семов д.ю.н., преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”. Снимка – интернет. Проф. Атанас …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *