Шоу с любими детски герои и песни представят на 1 юни в Летния театър

ЧАСТ ОТ СЪБРАНИТЕ СРЕДСТВА ЩЕ БЪДАТ ДАРЕНИ ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ НА ЗООПАРКА

празник в летния театър

Шоу с любими детски герои и песни представят на 1 юни в Летния театър. Детски празник „Пеем от сърце за зоопарк – Плевен“ с участието на любими анимационни герои ще зарадва малчуганите на Плевен за Деня на детето – 1 юни. Детското шоу „Тик Ток Ландия“ ще гостува в Летния театър в парк „Кайлъка“ в празничния ден, начало на забавленията ще бъде дадено в 17:00 часа. Спектакълът, който се организира със съдействието на Община Плевен, има и благотворителна кауза – част от средствата от продажбата на билети ще бъде дарена за облагородяване на зоопарк „Кайлъка“.

Малките зрители на „Тик Ток Ландия“ ще имат възможност да се забавляват, заедно със своите любими анимационни герои Мики и Мини, Мечо Пух, Том и Джери, Бъни и много други. В песните и танците ще се включат и телевизионният водещ Владислав Славов, заедно с балет Веда Джуниър.

„Тик Ток Ландия“ е социално събитие с мисия за предпазване от интернет агресията и потапяне в чудодейния свят на доброто, приятелството и забавленията. Целта ни е да създадем вълшебни спомени за децата и техните семейства, като същевременно подкрепим и една благородна кауза – да съберем възможно най-много средства за зоопарка в Плевен. Нашите малки зрители могат да очакват вълнуващи срещи с любими анимационни герои и заснемане на ТикТок клипове. Така ще дадем възможност и за изява на всяко дете. „Тик Ток Ландия“ е мястото, където вълшебството на анимациите и песните се сливат в едно, предлагайки на малки и големи възможността да пеят, танцуват и да се забавляват“, споделя Владислав Славов.

Билети за „Тик Ток Ландия“ в Плевен:

– на каса Арт събития на пл. „Свобода“ №19

– и в Търговски център „България“.

– за контакти: Любомир Андреев, тел. 0878 207 700Цена на билета – 10 лв. Място на детския празник: 1 юни /събота/, Летен театър в парк „Кайлъка“, начало – 17:00 ч.

Споделете:

Прочетете също

1 16

Гинеколозите от “Мама и Аз” оперират с уникална за България система за 3D хирургия  

ЕКИПЪТ Е ЧАСТ ОТ ЕДИНСТВЕНОТО ГИНЕКОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ У НАС, ОКОМПЛЕКТОВАНО С ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ АПАРАТУРА ЗА …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *