Членове на ГЕРБ-Червен бряг напускат партията

СЕСИЯ ЧБ

Заседание на Общински съвет – Червен бряг. Снимка – Плевен прес.

Трима членове на ГЕРБ – Червен бряг, които са и общински съветници, напускат партията и партийната група в Общински съвет – Червен бряг. Това става по време на редовното заседание на ОбС, провело се на 25-ти юли, вторник, в Ритуалната зала на Общината.

Тримата напуснали ГЕРБ са Петя Митрашкова, Николай Николов и Атанас Атанасов. Те образуват нова група под името „Свободни демократи“. Към тях се присъединява и общински съветник от квотата на ВМРО – Червен бряг. Председател на новата група „Свободни демократи“ е Атанас Атанасов.

Като повод за напускане на партията тримата са посочили липсата на подкрепа от страна на партийното ръководство, за участие на младите хора в реализацията на идеи и политики за развитието на Червен бряг и общината.

Декларация за напускането на партия ГЕРБ и сформирането на новата група общински съветници е прочел Атанас Атанасов в началото на заседанието на ОбС – Червен бряг. Председателят на Общинския съвет, както и самите съветници, не са били уведомени предварително за този акт на своите колеги.

Споделете:

Прочетете също

1 16

Гинеколозите от “Мама и Аз” оперират с уникална за България система за 3D хирургия  

ЕКИПЪТ Е ЧАСТ ОТ ЕДИНСТВЕНОТО ГИНЕКОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ У НАС, ОКОМПЛЕКТОВАНО С ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ АПАРАТУРА ЗА …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *