Начало | Култура | Читалище “Съгласие” с инициатива за книгодаряване

Читалище “Съгласие” с инициатива за книгодаряване

Читалище “Съгласие 1869” стартира инициатива за даряване на книги. Всички желаещи да дарят книги са поканени на третия етаж, където се помещава и библиотеката. Условието е те да не са разкъсани, изцапани, занемарени, за да е приятно и на другите да ги четат. Желателно е книгите да са художествена литература или детски книжки, както и да са издадени след 2000 г. /тъй като от библиотеката разполагат вече с доста екземпляри отпреди това/.

От Читалище “Съгласие” пишат следното за кампанията на страницата си:

Сигурни сме, че много от вас имат вличните си библиотеки книги, които биха искали да споделят и с други хора. Било, защото много са ви харесали, било защото изобщо не сте си допаднали.
Каквато и да вашата причина, ние ще се радваме да ги подарите на Библиотеката при Народно читалище “Съгласие 1869” – Плевен, за да могат да стигнат до повече хора
.”

Следващата седмица читалището работи с ограничено работно време заради грипната епидемия – от 10:00 до 14:00 часа. След това обаче отново влиза в нормален режим – от понеделник до петък, от 10,00 до 17,00 часа.


Желащите да станат дарители, могат и да се включат в играта, която се осъществява с любезното съдействие на ART Pleven – Агенция за изкуство и култура с продажба на билети. Постановката, за която един от редовни читатели ще получи 2 места, е за спектакъла “Всяка година по същото време” с Христо Шопов. Късметлията ще бъде определен на 25 февруари.

Прочетете също

Онлайн отбелязва празника си и годишнина от създаването си МУ-Плевен

През 2020 г., в безпрецедентните условия на пандемия от коронавирус и при строги ограничителни мерки, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *