Центърът за обществена подкрепа – гр. Гулянци с национално отличие за втори пореден път тази година

Екипът на ЦОП – Гулянци. Снимка – Пресцентър Община Гулянци

За успехите на екипа на ЦОП Гулянци научихме от Надя Любенова -Гл. специалист ОЗСД и „Връзки с обществеността“Община Гулянци:

  „В края на месец юни екипът на ЦОП гр. Гулянци получи поредното признание за работата си на национално ниво. Национален алианс за социална отговорност (НАСО) връчи ежегодните годишни награди за добри практики и принос за развитието на социално-отговорните политики в България на официална церемония в рамките на Националния форум „Социални услуги, социално предприемачество и заетост“.  Наградите бяха разделени в няколко категории – Общини, Работодатели, Неправителствени организации, Социални услуги и Индивидуални награди.

Центърът за обществена подкрепа гр. Гулянци беше награден в категорията „Социални услуги“ за активно партньорство и развитие на социалните услуги. Призът връчи генералният секретар на Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хората с увреждания (EASPD) Люк Зелдерло. При получаването на наградата заместник-кметът на община Гулянци Левтеринка Георгиева благодари на НАСО за оказаната чест и на екипът на ЦОП гр. Гулянци за енергията, ентусиазма и професионализма, с които работят.

След церемонията Цветомира, Боряна, Василена и Денислав споделиха, че са горди, развълнувани и изключително благодарни за признанието. „Не бихме постигнали това без подкрепата на Община Гулянци. Награда ни дава увереност, че вървим в правилната посока заедно и ни амбицира да се стремим към усъвършенстване, за да оправдаем доверието.“ – споделят още младите хора.“

Прочетете също

„Възраждане” на първо място в анкета на „Плевен прес”. Новият проект – на шесто

Анкета „За кого ще гласувате на 14 ноември“ на „Плевен прес“. Снимка – интернет. Странни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *