Начало | Новини | Цветомир Паунов, организационен секретар на ГЕРБ: Призовавам изключените от ГЕРБ колеги да напуснат Общинския съвет в Плевен.

Цветомир Паунов, организационен секретар на ГЕРБ: Призовавам изключените от ГЕРБ колеги да напуснат Общинския съвет в Плевен.

Цветомир Паунов – организационен секретар на ПП ГЕРБ, Мирослав Петров – областен координатор на ПП ГЕРБ. Снимка – Плевен прес.

Призовавам тези колеги /Петя Василева, д-р Йордан Георгиев, Йордан Грижов, Христослав Михайлов – б.а./ да напуснат Общинския съвет в Плевен, заяви пред журналисти Цветомир Паунов, организационен секретар на ГЕРБ, който беше на посещение в Плевен. И добави:

„Ние винаги сме търсили баланс, търсили сме компромис. Самият факт, че взимането на политическо решение за тези наши колеги се случи чак сега май месец, означава, че ние през цялото време сме търсили диалог с тях. Включително и по време в навечерието на местните избори. Спомняте си, че тогава г-н Петров беше току що утвърден за областен координатор. Той търсеше обединение, консенсус на всички съставни части на тогавашната структура. И търсеше баланса и обединението и решаването на всякакви противоречия, които имаше тогава в структурата. Явно не сме го постигнали или пък явно тези наши колеги са имали други намерения и други цели, затова още веднъж им пожелавам успех. Благодаря им за усилията и за работата през годините, с която те са допринесли за структурата на ГЕРБ в Плевен. Но още веднъж аз ги призовавам те да напуснат Общинския съвет като морално право не само към хората, които са гласували за тях, но и хората, които са се доверили на тях защото те са били кандидати на ПП ГЕРБ. Но ние няма да допуснем лични интереси и лични мотиви, които нямат нищо общо с интереса и работата на гражданите от общината, да взимат надмощие в нашата партия.”

Прочетете също

Третираха против комари в селата и градовете на община Долна Митрополия

На трети август е приключила втората наземна обработка против популацията от комари на територията на …

4 коментара

 1. Съдия изпълнител

  Не само да напуснат ОбС-Плевен, но да върнат и заплатите, които незаслужено са получавали тези отцепници! При Баце тези номера не минават!

 2. Следващите в листите

  Ние, новите съветници, които ще заемем мястото на изританите, ще работим всеотдайно за народа и ще слушкаме!

 3. Георгиева

  Аз пък, като гласувала на последните избори мажоритарно за един от въпросните съветници, не съм съгласна с моят глас в Общинския съвет да влезе един безименен послушко, когото нито познавам, нито имам представа какви качества притежава.

 4. Стиляна Ванева

  Плевенските депутати от Герб, също да напуснат!
  За 10 год. нищо не донесоха на града, един ппът не станаха в парламента да ги видим , че са живи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *