Футболен празник с участието на легенди организират в СУ „Иван Вазов“ град Плевен на 15 май

picture2
Футболен празник с участието на легенди организират в СУ „Иван Вазов“ град Плевен на 15 май

Преди началото на юбилеен мач №30 между абитуриенти и учители, Валентина Александрова, Мажоретният състав и гвардейският оркестър към училището ще изнесат концерт.

На 15 май ще се състои традиционната футболна среща между абитуриенти и преподаватели в най-голямото училище в област Плевен – СУ „Иван Вазов“. Традицията води началото си от 1993 година и се провежда, за да покаже, че не победата е решаваща за един хубав двубой, а спортсменството и споделените преживявания.

По повод 30-ия юбилеен мач и Празника на Плевен директорът на СУ „Иван Вазов“ Димитър Митев и Сдружение „Младежки гвардейски отряди“ обединяват усилия за един запомнящ се спортно-музикален празник, който да зарадва не само възпитаниците на училището, но и всички граждани и гости на града.

Едни от най-изявените имена в историята на българския футбол ще бъдат гости на плевенското училище! Легендарни имена, сред които Пламен Гетов, Бончо Генчев, Илиян Киряков, Милен Радуканов, Божидар Митрев, Емил Ангелов, Светослав Бърканичков, Кунчо Кунчев и други ще се включат в юбилейния двубой, който ще започне в 18:30 часа на 15 май, /понеделник/. Гост-коментатор край тъч линията пък ще бъде легендарният спортен журналист Иво Райчев.

Час преди началото на футболното шоу, от 17:30 часа, публиката ще бъде подгрята с концерт на очарователната Валентина Александрова. Заедно с популярната певица, която беше едно от остриетата в първото музикално риалити у нас „Star Academy“, на терена ще бъдат и момичетата от Мажоретния състав на СУ „Иван Вазов“. Първият в страната ученически духов гвардейски оркестър, сформиран именно в плевенското школо, също ще зарадва присъстващите със свои изпълнения.

Мащабната проява в СУ „Иван Вазов“ се организира в рамките на проекта „Младите хора – бъдещето на България – говорят”, № 2022-3-BG01-KA154-YOU-000102860, финансиран по Програма „Еразъм+“, Ключова дейност 1: Образователна мобилност за граждани на Сдружение „Младежки гвардейски отряди”.

picture1
Футболен празник с участието на легенди организират в СУ „Иван Вазов“ град Плевен на 15 май

Споделете:

Прочетете също

Aleksandar Nikolov vizia 1

Александър Николов: Да поговорим заедно за развитието на Плевен на 1 октомври от 10.00 часа в Кайлъка

. Александър Николов, кандидат за кмет на община Плевен, кани своите съграждани на среща – …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *