Фирма МИРАМАКС Клима отвори нов магазин за климатична техника и в град Кнежа

MR 1

МИРАМАКС Клима е фирма за продажба и монтаж на климатична и вентилационна техника, която поддържа едни от най-ниските цени на пазара. Фирмата се управлява от професионалисти с повече от 15 години опит в сферата на климатичната и вентилационна техника в България и зад граница.

class="wp-block-image size-full">MR 2 jpg

Защо МИРАМАКС Клима

Бизнеса за нас не е просто бизнес, а отражение на нас самите. Води ни твърдото убеждение, че най-важно е да бъдем точни и да градим трайни взаимоотношения с нашите клиенти, които в повечето случаи стават и наши лични приятели.

Достъпни цени

Нашата политика е да печелим от оборот, а не от надценка. Поддържаме цени гарантирано под каталожните. Мотото ни е: Ние ценим клиентите си, а не цените!

Отдадени на качеството

Предоставяме продукти и услуги с високо качество и надеждност. Нашите климатици и отоплителни системи са винаги от последните продуктови каталози и са гарантирано с всички последни подобрения за моделите си. Предлагаме над 500 модела климатици, от всички водещи и надеждни марки и модели на пазара.

Професионален монтаж и гаранция

Извършваме професионален монтаж от обучени техници, които държат високо качество и стандарт. Както и влагат във всеки  монтаж най-високо качество материали и консумативи.

Всички климатици, които продаваме са с 3 год. гаранция, като различното, при нас е че даваме две отделни гаранционна карти – 3 години гаранция за климатика, но и отделно  3 години гаранция на извършения монтаж.

MR 3

Отдадени на качеството

Предоставяме продукти и услуги с високо качество и надеждност. Нашите климатици и отоплителни системи са винаги от последните продуктови каталози и са гарантирано с всички последни подобрения за моделите си. Предлагаме над 500 модела климатици, от всички водещи и надеждни марки и модели на пазара.

Безплатен оглед и професионална  консултация

Подхождаме индивидуално към всеки клиент, предоставяйки персонализирани решения за техните нужди. Предлагаме безплатна консултация и изготвяне на персонална оферта! А когато монтажа се очаква да е технически по-сложен или комплексен, и безплатен оглед.

Клиентска ориентация

Винаги се стремим да надминем очакванията на нашите клиенти. За нас е важно да създаваме дългосрочни партньорства. Горди сме, че над 80% от нашите нови клиенти са препоръчани от вече съществуващи. За кратко време успяхме да се наложим като фирма лидер за климатична техника в  Община Червен бряг и да изградим отлична репутация. Обслужваме не само частни домакинства, но държавни и публични сгради и институции, както и множество частни бизнеси.

Имаме над 3000 монтирани климатика само на територията на Община Червен бряг за последните 2 години. Попитайте за нас нашите клиенти, за нас доволният клиент е най-добрата реклама!

МИРАМАКС Клима инвестира в млад и компетентен екип, който е сърцето на фирмата. При нас работят не само добре обучени професионалисти, но и добри и честни хора, които ще ви обслужат отлично и любезно – от първоначалната консултация и помощ при избора на най-подходящия климатик, до монтажа и инструктажа за безпроблемното му използване, за да можете да се насладите на всички негови функции.

MR 4

МИРАМАКС Клима продължава да се развива, за да предостави най-добрите цени и най-качественото обслужване и на своите бъдещи клиенти от гр. Кнежа и региона.

Ще се радваме да ни посетите в новооткрития ни  магазин в гр. Кнежа на ул. Марин Боев 68 (бившия Vivacom, срещу Общината) или онлайн на www.miramax-clima.bg

Платена публикация.

Споделете:

Прочетете също

IOAN

На Еньовден отбелязваме рождението на Св. Йоан Кръстител Предтеча

ИМЕН ДЕН ПРАЗНУВАТ МНОГО ИМЕНА Българската патриаршия чества рождението на Св. Йоан Кръстител на Еньовден …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *