Учреди се първа общинска партийна организация на „Продължаваме Промяната“ в Плевен

PP Pleven1

На 25 февруари в Плевен е учредена първа общинска структура на ПП „Продължаваме промяната“ с наименование „Промени Плевен“.

В приветствените си слова официалните гости   Искрен Арабаджиев  – народен представител,  Виолета Иеремиева  –  областен управител, Людмил Софрониев – областен координатор на ПП и Наталия Цанева – заместник председател на Общинския съвет напомнят, че мисията на „Продължаваме Промяната“ е да вдъхнови българите, че бъдещето зависи от всички нас, че можем да изградим заедно общество със справедливи правила, в което всеки е свободен да осъществи мечтите си.

За председател на „Промени Плевен“ е избрана Петя Николова – медицински представител, завършила специалност „Акушерка“ в МУ-Плевен.

Членове на общинския съвет са:

Валери Лалов – инженер,бизнесмен, Александър Ганчев – финансист, магистър по философия и финанси, Малина Боева – магистър по „Право“, адвокат, и Ивелин Георгиев – финансист, магистър по счетоводство.

Целта на ПП е обединено и активно да участва в изграждането на справедлива България, в която хората са горди с миналото, щастливи в настоящето и спокойни за бъдещето, съобщават от щаба на ПП.

PP Pleven 2

1 2

Информация и снимки: ПП – Плевен

Споделете:

Прочетете също

IMG 20240417 115910

Две инициативи, насочени към децата, се проведоха в Районен съд – Плевен

Две инициативи, насочени към децата, се проведоха в Районен съд – Плевен днес, 17 април, …

2 Последни коментари

  1. Колко лукави усмивки на едно място

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *