Училище за бъдещи родители и Дни на отворени врати в „Мама и Аз“- Плевен

Мама и Аз

В Световния ден на „Кенгуру грижата” – 15 май,  новото крило ,Мама и Аз’ на ,Сърце и Мозък’, Плевен обявява началото на Училище за бъдещи родители и Дни на отворени врати. Посветено на майчиното и детското здраве, ,Мама и Аз’ разполага с високотехнологично оборудвани отделения по акушерство и гинекология, родилен блок, педиатрия и неонатология.

Училището за бъдещи родители ще проведе първото си издание на 26 май /петък/ от 11:30 до 12:15 часа. Темата е “Промени в женския организъм по време на бременност”. Лектор е Малина Виткова – старши акушерка в Родилния комплекс. По време на беседата в свободен разговор ще бъдат обсъждани важни аспекти от проследяването на бременността, раждането и първите грижи за новороденото. Училището ще се провежда всеки последен петък на месеца. Предварителното записване е на тел.: 064 678-400, от болницата са подготвили и подаръци за всички участници.

В ,Мама и Аз’ Плевен поставят началото и на Дни на отворени врати. Бъдещите майки и татковци ще имат възможност да се запознаят на място с условията и специалистите в Родилния комплекс. Дните на отворени врати ще се провеждат всеки последен петък на месеца от 10:30 до 11:30 часа и могат да се съчетават с посещение и на Училището за бъдещи родители.

Родилният сектор на ,Мама и Аз’ е разположен на втория етаж в сградата и предлага най-добрата медицинска грижа за родилките и техните новородени.

Бъдещите майки прекарват часовете до срещата с тяхната рожба в уютна обстановка, максимално близка до домашната, с подкрепата на техен близък и дискретно наблюдение от страна на екипа.

Родилният блок разполага със зали, където се провежда естествено или оперативно раждане.

Има възможност и за избор на самостоятелна родилна зала за нормално раждане, където се позволява присъствието на придружител по време на раждането.

Всички родилни зали отговарят на най-съвременните медицински изисквания, съчетавайки възможността за интензивна медицинска намеса с домашния комфорт и уют.

В послеродовия сектор на ,Мама и Аз’ Плевен е организиран престоя след раждането, като е осигурено всичко необходимо за майката и новороденото.

Родилно 1
Родилно 2
Родилно 3
Споделете:

Прочетете също

iran israel voyna war

The American Conservative: Ще използва ли Израел ядрено оръжие срещу Иран?

През август 1961 г., във време когато напрежението между Вашингтон и Москва беше на върха, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *