Ученик от СУ „Крум Попов“ гр.Левски е сред първенците в национален конкурс

СУ „Крум Попов“ гр.Левски. Снимка – Интернет.

СУ „Крум Попов“ – гр. Левски се е включило в Седмия национален конкурс „Моето ДЗИ“ – 2021 година, на тема „Не си сам на пътя“, който се е провел в периода юни – октомври 2021 г. в три категории – рисунка, компютърна рисунка и видеоклип/влог.

В началото на месец ноември е станало ясно, че сред първите трима най-добри участници в категорията „Видеоклип или влог“ е Никола Ивайлов Иванов, ученик от III „а“ клас.

Никола Иванов – ученик от III „а“ клас на СУ „Крум Попов“ гр.Левски. Снимка – личен архив.

Училищната комисия по Безопасно движение по пътищата в СУ „Крум Попов“ гр.Левски съобщава:

„Никола Иванов приканва всички нас, участниците в движението, да си припомним и спазваме определени правила – да пресичаме на подходящите места, да поставяме предпазен колан, да спазваме ограничението на скоростта, а ако случайно видим някой пострадал или ние пострадаме да потърсим помощ, защото не сме супер герои.

„Спазвайте тези правила, защото не сме сами на пътя! Ние искаме да живеем в свят без катастрофи!“, казва в края на обръщението си Никола, за което получи персонална предметна награда – графичен таблет, 360-градусова камера и грамота от Държавния застрахователен институт.

Учебните заведения на класираните на призови места участници също получиха комплимент за своите възпитаници под формата на предметна награда: Система за озвучаване на зала LEWITZ PA-410M – портативна аудио система с мощност 100 вата, която се състои от две пластмасови, пасивни тонколони, вградени 10 говорители, микс пулт, микрофони и кабели.

Нека чуем децата си и бъдем по-толерантни и отговорни на пътя!“

Споделете:

Прочетете също

Комисии в Общински съвет – Плевен обсъждат правила за движението на електрически тротинетки и скутери в общината

Снимка – пресцентър ОбС. Предложението за Наредба за допълнение на Наредба №3, за въвеждане на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.