Уволняват полицаи за 50 лв. подкуп, шефът му в ОПГ – недосегаем

EVRO
Снимка – интернет.

„Във всяко РПУ, участък, полицейска дирекция и самото министерство, висят табели с телефони за сигнали за корупцията в МВР. Всеки уличен редови полицай, дори за подкуп от 50 лева, моментално е отстраняван от работа.

Обаче най-висшият им шеф-главният секретар на МВР е на работа, с достъп до класифицирана информация, уличен със СРС-та, снимки, видеозаписи и показания на свидетели, стои гордо на поста си, защитаван от ПП-ДБ. Абсурд. Пореден, от както преди три години ни натресоха тези мошеници, крадци и политически шарлатани. Даже протест пред МВР щели да правят.

Интересно колко хора ще им се вържат на лъжите. Защото смятам, че с този скандал кариерите на доста хора приключиха. На „екзекутора“ Рашков, на Петков, на Атанас Атанасов и на премиера в оставка Денков”. /Иван Михайлов, Проватон/

Слави Ангелов /”Панорама”, БНТ/: „Николай Николов-Паскал, е бил агент на Държавна сигурност и е работил по време на всички политици. По думите му няма политическа партия, през която неговата контрабанда да не се е случвала.

На въпроса защо точно сега се случва това, журналистът отговаря  лаконично: „Изборите“.

Абсолютно политическо блато, в което сме всички! Има ли измъкване?!

Споделете:

Прочетете също

545359eca6591ac5f37fce801a876dfb 1

Кметът на Червен бряг: 24 май обединява всички нас около езика и писмеността ни като народ

Уважаеми жители на община Червен бряг, Уважаеми педагози, ученици и дейци на културата, Честит 24 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *