Начало | Общество | Убитият от пияни и дрогирани цигани д-р Любомир Узунов, за когото журналистите не писаха

Убитият от пияни и дрогирани цигани д-р Любомир Узунов, за когото журналистите не писаха

Поместваме този пост от Фейсбук на Мариана Желязкова заради неговата актуалност. И заради честта на професията. Но най-вече – защото и ние сме гневни !

Д-р Любомир Узунов, загинал на 14-ти октомври т.г., при челен сблъсък по пътя Стара Загора – Казанлък

„Беше тежка седмица – тъжна и гневна…
Тъжна, защото в тежка катастрофа загина обичан от нас човек…
Гневна, защото журналистите за пореден път изкривиха или по-скоро не представиха истината, показвайки манипулативно опечаленото село Крън, страдащо за петимата загинали цигани. Пропуснаха, обаче, да споменат за шестата жертва на тази ужасна катастрофа – д-р Любомир Узунов. Пропуснаха да споменат, че той беше Убит! Пропуснаха да споменат, че неговият 18 годишен убиец, заедно с останалите четирима спътници са били пияни и дрогирани. Пропуснаха да споменат колко обичан беше той и че за него скърбят не само семейство, близки, приятели, но и пациенти, и цяло Габрово.
Гневна съм на Държавата, която отново превърна млад, обичан и способен човек, в разцвета на професионалния и житейския си път, в поредната жертва от статистиката. Гневна съм, че няма последствия, че нищо не се променя, че пияните шофьори продължават да са нещо нормално в България. Гневна съм, че живеем в страх, че нашите деца може да станат част от тази статистика.
ТОЙ ЖИВЕЕШЕ ЗА МИГА И НЕ СЕ СТРАХУВАШЕ ОТ СМЪРТТА!!! НО ТЯ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАШЕ!
Той беше страхотен професионалист, влюбен в лекарската професия, перфекционист в работата си и чрез нея правеше света по-красив.
ТОЙ БЕШЕ БРАТ, СИН, ЧИЧО, ПРИЯТЕЛ…
Днес ти казваме сбогом, но ние всички ще помним широката усмивка, с която преминаваше през живота ни!!!
ПОЧИВАЙ В МИР, ЛЮБЧО ! СВЕТЪЛ ДА Е ПЪТЯТ ТИ !”

От справката на РПУ – Казанлък:

Лек автомобил “Ауди” с габровска регистрация и 42-годишен водач пътува към Казанлък, а срещу него внезапно в платното за насрещно движение навлиза “Мерцедес” с петима души. Следва челен сблъсък на правия участък. Всички са загинали на място“, обясни инспектор Веселин Георгиев от РПУ-Казанлък.

18-годишен младеж с шофьорска книжка от едва седем месеца е причинил жестоката катастрофа, при която загинаха шестима души, съобщи bTV.

Връщали са се от годеж.

Прочетете също

3 707 читатели от всички континенти са чели „Плевен прес” от 14-ти септември до 14-ти октомври

Снимка – интернет 3 707 читатели на „Плевен прес” от цял свят, регистрира Google, за периода …

2 коментара

  1. Георги Паришев

    Докога ще криете фактите за престъпления на безотговорни цигани с оглед запазване на така наречения етнически мир за сметка на цвета на нацията? Да се върнат в поречието на река Циган при най-нисшата индийска каста! Да вземат със себе си ортаците от полицията,съдебната с-ма и Народното събрание!

    • Пишете за малцинствата, съгласна съм. Кой ще съди обаче наглото поведение на Караянчева??? Агитира за герб. Пишете и за тези некадърници!!!! Тая как има смелост да се показва????? Кой ще й търси сметка???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *