Убеден съм, че „Демократична България“ ще бъде основополагаща част от бъдещото правителство

Zelenogorski
Найден Зеленогорски – водач и представители на листата на “Демократична България – Обединение”. Снимка – “Плевен прес”

Това каза Найден Зеленогорски – водач на листата на „Демократична България – Обединение“ в 15 МИР Плевен, на пресконференция пред плевенски медии.

 Той подчерта: „Ние бяхме много активни тази кампания. Общо сме посетили 60 населени места в областта. Има голям интерес към „Демократична България“. На нашите срещи в малките населени места говорим не само за политиката на „Демократична България“, но и за всичко, което трябва да се направи там, за транспорт, за канализация, за бъдещи работни места. Нашата стратегическа цел   не са само тези избори,  а и следващите парламентарни, и  следващите местни. Убеден съм, че ще се справим и ще имаме кмет на столицата, а и на още големи български градове. Убедени сме, че „Демократична България“  има възможност да бъде дори втора политическа сила. Работим всеки миг за това. Убеден съм ,че  „Демократична България“ ще бъде основополагаща част от бъдещото правителство.“

Той представи мащабна идея на „Демократична България – Обединение“ : „Съвсем близо до с.Бохот община Плевен, има идея на около хиляда декара общинска земя да развие голяма индустриална зона. Ние от „Демократична България – Обединение“  в бъдещето правителство ще направим всичко възможно тази индустриална зона да се случи. Да се осигури европейско финансиране и да се привлекат там сериозни инвестиции, които да подсигурят 4 хиляди нови работни места.“

Зеленогорски подчерта, че от „Демократична България“ ще положат усилия АМ „Хемус“ да бъде бързо и качествено построена, без корупция, със съответните търгове, за да се похарчат ефективно парите. Нашата мечта от години е за голяма индустриална зона близо до Плевен и тя ще се осъществи.  Тази зона и АМ „Хемус“  ще дадат  шанс за развитие на града и целия регион, каза още Зеленогорски и добави:

„България трябва да се върне на пътя на нормална средноевропейска демократична държава, в която има правила и закони, в която инвеститорите няма да се опасяват, че ще бъдат рекетирани от  държавни институции и от частни субекти. Ние имаме обширна и детайлно разработена програма. Не сме се отказали от идеята за откриване на университет в Плевен. Университетите трябва да се откриват в районите, които обезлюдяват. Децата да учат тук, да работят тук, да създават деца тук и да останат тук. Ще работим и за повишаване на средствата за култур,а заяви  Зеленогорски и предостави думата на кандидат депутатите от листата на „Демократична България – Обединение“.

Елена Петрова и Лора Герасимова, част от листата на „Демократична България“ се спряха на някои актуални теми свързани със здравеопазването и в частност изграждането на Национална детска болница – идея зад която застават.

От своя страна Тодор Еленков и Генади Гешев допълниха казаното от своите колеги. Тодор Еленков подчерта задоволството си от медийното отразяване на  „Демократична България – Обединение“  и  поканите за участие в предавания, каквито не е имало по време на предходната предизборна кампания.

Генади Гешев сподели своята визия за развитието на извънучилищните форми на работа с деца и ученици и тяхното положително влияние върху развитието на подрастващите.

Зеленогорски покани плевенчани на концерт за  финала на предизборната кампания на Коалицията. Той ще се състои на 8 юли, четвъртък, пред Драматично куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен от 19 часа.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Споделете:

Прочетете също

448248070 874055034766558 8380731524403706097 n

Започва 18-ият фестивал „Орел на Дунава“ край плевенските села Гиген и Рибен

Снимка – Архив 18-тият фестивал на античното наследство „Орел на Дунава: Улпия Ескус MMXXIV“ започва …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *