Тръгна процедурата за нова свръхмодерна болница в София

Пресцентър – МБАЛ „Сърце и мозък“.

След като МБАЛ „Сърце и Мозък“ предаде министър Сербезова на прокуратурата и Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/за нейните действия и бездействия през последните 7 месеца, тя издаде отказ на исканото предварително разрешение за създаване на най-модерната болница на Балканите – в София. Това е акт на безсилие и отмъщение срещу нас, след като неоснователно задържаше становището през цялото време, докато окупираше стола в министерството, но всъщност е крачка напред – процедурата най-накрая е отпушена и ще следва развитие по компетентност.

М. Тиков, междувременно, иска да съди фактите и документите, а идват още и тогава следва „адът на цялата истина“!

Със Сербезова (в оставка и за довиждане) ще е добре също да се заемат заедно срещу унищожителната корупция и потискането на конкуренцията по качество в здравеопазването на София.

От 1600 възмутени лекари в 7 високотехнологични болници на МБАЛ „Сърце и Мозък“ и Българския Кардиологичен Институт с най-висока степен на компетентност в 22 медицински специалности и преминали над 2 милиона пациенти, преобладаващо в тежко или животозастрашаващо състояние.

Споделете:

Прочетете също

Александър Трайков е новият заместник областен управител на област Плевен

Иван Петков – Областен управител на област Плевен; Александър Трайков – заместник областен управител на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.