Три автогола във вратата на ГЕРБ – Плевен

Днес, 19-ти октомври, министърът на спорта Красен Кралев щял да бъде в Плевен. Това ни информират от пресцентъра на ГЕРБ. Според съобщението идва, за да  „се запознае лично със състоянието на спортната инфраструктура в града”. Щял да разгледа залите за лека атлетика и бокс, и зала „Спартак”. А после щяло да има „среща – дискусия с представителите на спортната общественост в града”. Мястото на дискусията не е упоменато в прессъобщението. Може би се пази в тайна, не знаем ….

Първи автогол. Защо сега идвате господин Кралев? Защо в предизборно време се загрижихте за „състоянието на спортната инфраструктура в града”?! Заместник – кмета по спорта в община Плевен  /има и такъв/, обяви пред медиите преди близо половин година, че е бил при вас, че сте много загрижен за стадиона, че ще дойдете на място да го видите. Ама не дойдохте нито един път в Плевен откакто сте министър. Идвате сега. Защо ?! Защото имате кандидат за кмет ли?

Втори автогол. Щели сте да се срещате със „спортните деятели” на Плевен. И кои са тези спортни деятели? Питахме един от тях, бивш ваш консултант и бивш баскетболен национал, дали е поканен на тази среща. Отговорът му е „Не”. И спорта ли делите на „наш” и „ваш”? И тук ли прокарвате разделителни линии? Да ви припомним ли, че „Спартак” Плевен не е на ГЕРБ, нито на която и да е друга партия. „Спартак” е на плевенчани! Тяхна страст и изстрадана любов! И те ще ви покажат това много скоро!

Трети автогол. При това – най-мощния и неспасяем. Пресцентърът на ГЕРБ – Плевен ни уведомява, че „на срещата на министър Кралев със спортните деятели няма да бъдат допускани представители на медиите”.

Това просто не подлежи на коментар. Това е един голям червен картон за вас, господин министър! И за ГЕРБ!

Прочетете също

Служебното правителство казва “стоп” на държавната издръжка за футболен клуб

Служебният министър на енергетиката Андрей Живков. Снимка – Интернет Държавната издръжка за футболния клуб Берое …

Един коментар

  1. Ив и Петров

    Най -после една обективна и партиино необвързана медия. ГЕРБ са пълни малоумници. Голям страх ги тресе .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *