„Тичай с кауза Fun Run Плевен 2020“ провеждат в Плевен на 3-ти октомври

На 3-ти октомври 2020 г. на площад „Възраждане“ в Плевен ще се проведе първото издание на масовото спортно мероприятие „Тичай с кауза Fun Run Плевен 2020“. Началният час на събитието е 10.30 ч. В зависимост от възрастта си участниците ще пробягат една, две или три обиколки на Параклис мавзолей „Свети Георги Победоносец“. Предвиден е и масов крос с дължина 3 километра без възрастови ограничения. По време на събитието за участниците и гостите ще има забавни игри и томбола с награди.

В музикалната програма ще участват състави от Центъра за работа с деца – Мажоретен състав с ръководител Цветелина Стойчева, и Танцов състав „Нашенчета“ с художествен ръководител Огнян Летов. Мисията на събитието е да приобщи деца и възрастни хора с увреждания, да промени широките обществени нагласи към тях и да покаже, че активният и пълноценен социален живот може да бъде достъпен за всеки. Лица на събитието са ултрамаратонецът и треньор Краси Георгиев и влогърката Криси Колева от “Вкъщи с Криси”. Двамата имат кауза да споделят за ползите от активния начин на живот, здравословното хранене и многообразието. Организатори на „Тичай с кауза Fun Run Плевен 2020“ са едни от най-големите и активни фондации, сдружения и социални предприятия в страната: JAMBA (Фондация “Сошъл Фючър”), Фондация “Светът на Мария”, социално предприятие Айс-Оупън ЕООД, Национален алианс за социална отговорност в партньорство със Сдружение „Аутизъм днес“, БАЛИЗ – Българска асоциация за лица с интелектуални затруднения. Спортната проява ще се състои с подкрепата на Община Плевен. Официален партньор на събитието е застрахователно дружество „Евроинс” АД.

Събитието обещава вълнуващо преживяване за всички деца и родители. Регистрацията за участие е безплатна. Повече информация и регистрация на: www.funrunkids.org

Споделете:

Прочетете също

Задържаха мъж за отвличане на момиче

Снимка – Плевен прес. Задържан е 28-годишен за отвличане. На 1 февруари в село Мечка …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *