Начало | Култура | Теодосий Спасов и Йълдъз Ибрахимова идват в Плевен за “Есен джаз фест”

Теодосий Спасов и Йълдъз Ибрахимова идват в Плевен за “Есен джаз фест”

От средата на септември Плевен ще е фестивален град поне за седмица. За поредна година в града ще се проведат двата есенни фестивала-“Есен джаз фест” и “От бай Дико до Тико, тико…”.

“Есен джаз фест” ще открие програмата в двора на Регионалния исторически музей на 13 септември. Милен Стойков (Майк Сакс), Ska-Jazz групата Lady&Gents и Константин Кацарски (Koka Mass Jazz) ще дадат началото на джаз вечерта. На следващия ден любителите на джаз културата ще могат да се насладят на гост групата от Сърбия Naked. Музикалната програма на 14 ще бъде закрита от Героги Корназов и Медуим Бенд.

Кулминацията на “Есен джаз фест” ще се случи на последния трети ден от фестивала. Тогава на сцената в двора на РИМ ще излязат виртуозният майстор на кавала Теодосий Спасов, акомпаниран от северномакедонеца Влатко Стефановски. След тях легендарната Йълдъз Ибрахимова заедно с триото Живко Петров, Христо Йоцов и Веселин Васелинов-ЕКО ще завърши по подобаващ начин тазгодишното издание на джаз сбирката.

Официалните афиши с пълната програма за фестивала “Есен джаз фест” могат да бъдат открити на предвидените за това колонки из целия град.

Прочетете също

От прес службата на Областния управител: собственици на заведения несъгласни с отстоянието от 1.5 м

Среща на собственици на заведения с областния управител Мирослав Петров. Снимка – Плевен прес. С …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *