Последни новини
Начало | Култура | Съдържателна и богата програма в Летен театър “Кайлъка”

Съдържателна и богата програма в Летен театър “Кайлъка”

Изключително богата програма осигурява за плевенчани и гости Летен театър “Кайлъка”. При това в неочаквани жанрови комбинации – рап, поп и симфонична музика в едно. Русенската филхармония ще гостува на 17-ти юли от 21.00 ч. с “Една нощ в операта”. При това с участието на рок група “Кикимора” и Нора Караиванова. В партньорство със сопраното Теодора Чукурска, Александър Крунев – баритон и Петър Костов – тенор.
А на 27-ми юли от 21.00 ч. Русенската филхармония ще поднесе спектакъла “Империя на мюзикъла”. Ще прозвучат класически и обичани творби на Ленард Бърнстейн /”Уестсайдска история”, “В града”/, Андрю Лойд Уебър /”Фантомът на операта”, “Исус Христос – суперзвезда”, “Евита”/, Крейг Армстронт /”Мулен руж”/ и други популярни автори. В тези спектакли специално участие имат Милена Славова и Звезди Керемедчиев.
На 28-ми август на сцената на летния театър меломаните могат да се насладят на изпълнението на оркестъра на пловдивската опера. Той е подготвил спектакъла “По-полека …simfoni”. В него участва Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени”.
А на 11-ти септември от 20.00 ч. Люси Дяковска гостува с “Диско Куин”.

Прочетете също

Новата си книга представя театралът Илко Иларионов

Новата книга “Поетичен свят” на плевенския писател и театрал Илко Иларионов ще бъде представена на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *