СУ „Димчо Дебелянов“ град Белене получи Еразъм акредитация

Еразъм Акредитация СУ Димчо Дебелянов гр.Белене
Снимка – СУ “Димчо Дебелянов”-Белене.

Еразъм акредитация по Ключова дейност 1 в сектор „Училищно образование“ за програмен период 2023-2027 година получи СУ „Димчо Дебелянов“ – гр. Белене.

Сред конкуренция от кандидатстващи за акредитация детски градини, основни, средни училища и професионални гимназии от цялата страна, СУ „Димчо Дебелянов“ – Белене, получи одобрение и влезе в списъка на 26-те сертифицирани учебни заведения.

Благодарение на получената акредитация за периода 2023 – 2027 година СУ

„Димчо Дебелянов“ ще има възможност ежегодно да осигурява на своите преподаватели възможности за професионално развитие чрез запознаване с добри иновативни педагогически практики в чужбина. Образователната мобилност дава възможност за обучение и професионално развитие чрез участие в курсове и обучения, наблюдения в училища, преподаване в партньорски училища в друга европейска страна, мобилност на ученици.

За най-голямата своя мотивация – учениците, екипът на училището е готов да посрещне новите възможности и предизвикателства, свързани с подобряване на квалификацията си и придобиване на съвременни преподавателски умения.

Споделете:

Прочетете също

408987243 738265558345259 9132600215669789978 n

Кметът на Червен бряг присъства на общо събрание за управление на отпадъците

Кметът на община Червен бряг Атанас Атанасов присъства на общо събрание на Регионалното сдружение за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *