Структури на НФСБ преминават във “Възраждане”

ГЛАВА
Новоучредената структура на “Възраждане” в с. Глава, община Червен бряг. Снимка – пресцентър.

В гр. Долна Митрополия и село Глава, община Червен бряг, са учредени  структури на ПП „Възраждане”. Съставът им е от членове на НФСБ, които продължават да са лоялни към патриотичната идея, но са разочаровани от липсата на грижа и съдействие от страна на ръководството на НФСБ, за решаване на наболели регионални проблеми.

Надяваме се, че лидерът на Възраждане, Костадин Костадинов, няма да остане равнодушен към хората от селата и ще намира време за нас, споделят присъстващи на събранията.

долна митрополия
Новоучредената структура в гр. Долна Митрополия. Снимка – пресцентър.

За председател на организацията в Долна Митрополия присъстващите на събранието избраха  инж. Николай Маринов, бивш областен координатор на НФСБ и общински съветник в Плевен за мандат 2015 – 2019 година.  За председател на структурата в село Глава е избран Росен Йотковски. Същият е приемен родител, отгледал със съпругата си 12 деца в своето семейство.

На учредяването на двете структури присъства зам.председателят на ПП „Възраждане” адвокат Петър Петров. Той заяви на събранието в Долна Митрополия: „Избрахме името Възраждане на партията ни , за да следваме този идеал и го предадем на нашите деца”.

ГЛАВА МИЛЕН
Учредяване структура в с. Глава. От ляво на дясно: Захари Дончев – председател на ПП Възраждане – Плевен, Милен Маринов – председател на ПП Възраждане – Червен бряг, адвокат Петър Петров – зам. председател на ПП Възраждане. Снимка – пресцентър.

Членовете на новоучредените структури получиха от своите председатели рекламни материали за предстоящите избори: брандирани календари, чанти и националния трибагреник.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Споделете:

Прочетете също

LETO

Настъпи астрономическото лято

Макар че, усещаме повече от седмица горещото време, астрономическото лято настъпи у нас днес. Съчетано …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *