Стоян Михалев /”Демократична България – Обединение”/: Ще въздигнем в национална ценност развитието на човешкия капитал   

11 1
Вдясно: Стоян Михалев, кандидат-депутат и водач на листа на “Демократична България – Обединение” за 15 МИР Плевен.

Само след ден, на 2октомври, ни предстои да вземем съдбоносни решения, на важните за България, парламентарни избори. България е изправена пред опасността да постави под риск европейското и цивилизационното си развитие. Да допуснем застрашаването на бъдещето на децата ни и правото им на свободен избор, да живеят спокойно и добре. Извинете ме за  тези предупреждения! Но те са реални. Сега е моментът да бъдем разумни и да си гарантираме бъдещето на свободни и щастливи хора.

 Аз съм Стоян Михалев и съм кандидат за народен представител в  15-ти МИР Плевен. По професия съм композитор, продуцент и изпълнител.  Написал съм едни от най-популярните български  песни като-“Вярвам в теб”,“Откакто ти” и “Цвят лилав”. Дълги години работих като радио и телевизионен водещ. Един от създателите съм на музикалната телевизия ММ. Изучавал съм Международни отношения в Нов български университет и имам специализация по „Евроинтеграционен процес и институции на ЕС” в Барселонския университет . Учредител съм на “Демократи за силна България”. Дълги години бях член на софийското ръководство на ДСБ, а от 2018г. съм член на Националното ръководство на партията.  В последните три парламента бях народен представител,  избиран от листата на Демократична България.  Като зам.председател на Комисията по култура и медии успях да въведа през Закона за държавния бюджет ваучерите за култура, които работодателите дават на служителите си, както и мой беше решаващия принос за приемането на достойно възнаграждение за музейните работници. През годините съм доказал силната си мотивация да работя за възстановяването на върховенството на закона и превръщането на България в съвременна европейска държава, в която гражданите съжителстват в културна и правова среда, базирана на европейските цивилизационни ценности. Смисълът на думата “реформа” в българския контекст в наши дни е много ясен– демонтирането на Борисовата държава.  Ако и Вие, като мен, искате да живеем в България на бъдещето, където:

 – Организираната престъпност няма свое представителство на никакво умправленско ниво, камо ли на ниво министър-председател;

 – По тръбите тече  газ, а не  корупция, която храни руската колониална администрация у нас, деформирайки и компрометирайки цялата ни демократична среда;

 – Президентът на България не коленопреклонничи унизително пред руския посланик в Деня на Съединението;

Ако искате да живеем в България на бъдещето, където:

  – Ще въздигнем в национална ценност развитието на човешкия капитал 

  – Ще инвестираме приоритетно в образование, наука и култура.

  – Ще имаме нормално работеща, модерна и функционална администрация.

 Искате ли Плевен да е свързан с магистрала, да има съвременен и мултифункционален стадион и модерна спортна зала, успешният модел на развитието на културата в града да продължи и да послужи за национален модел?

И аз, Стоян Михалев, искам това!

 Покажете подкрепата си с преференция № 101 в 15 –ти избирателен район Плевен, в листата на Демократична България с номер 25.

11 2
12 1
13

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Споделете:

Прочетете също

radio

18 април – Световен ден на радиолюбителите

На 18 април отбелязваме световния ден на радиолюбителите. На тази дата през 1925 г. е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *