Начало | Култура | Стефани Славчева от “Арлекино” с три първи места от вокален конкурс

Стефани Славчева от “Арлекино” с три първи места от вокален конкурс

Три първи места от конкурса ,,Stars of the world – Alexandra princess angel” 2020 е спечелила солистката на вокална група „Арлекино“ към НЧ “Съгласие 1869” Стефани Славчева.

Конкурсът е проведен дистанционно, а Стефани е впечатлила журито в три категории – „Джаз“ с песента ,,Something ‘s got a hold on me”, „Световен хит“ с ,,Je t’ame” и „Фолклор“ с ,,Притури се планината”, информират от читалището. Конкурсът е посветен на 8-годишната Александра Тодорова от Поморие, която беше жестоко убита през 2014 г. Основната цел на кампанията е целогодишна работа и превенция на насилието над децата. След спечелването на наградите Стефани е благодарила на организаторите, журито и на вокалния си педагог Анелия Дечева.

Прочетете също

Петима кандидати ще спорят за лидер на БСП

Петима са успешно регистрираните кандидати за председател на БСП. Техните имена са Валерий Жаблянов, Кирил …

Един коментар

  1. Виолина Владимирова

    Читалище “Съгласие” е добро място за отглеждане на таланти! Много се говори против читалищата и една такава новина не бива да се пропуска. Явно все още има какво да дадат на българската култура. Адмирации за сайта Плевен Прес – в това лишено от нормалност време ни поднася истории и новини за човеци, което е все по-голяма рядкост!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *