Стартира онлайн кампания в помощ на родния туризъм

Туристическа платформа започва кампания в подкрепа на българския туризъм „На почивка въпреки COVID-19“, съобщиха организаторите й. Кампанията включва множество хотели и места за настаняване в страната.

Всеки желаещ може да подкрепи кампанията като посети уебсайта: www.luxury-discounts.com, хареса престой в избран хотел и избере желания от него брой нощувки. Така почиващият ще получи ваучер със значително намаление, който ще може да се използва в определената продължителност в следващите 3 месеца до 1 година.

Заплащането за ваучерите става предварително, но не се налага клиентът да уточнява от сега конкретни дати за своята почивка „Това е една инициатива, с която всеки от нас може да подкрепи българския туризъм и същевременно – да си гарантира страхотно изживяване на много изгодна цена. Това ще даде възможност на родните хотелиери да планират дейността си и може да им помогне да запазят своя персонал, вместо да го уволнят. Договорили сме с множество хотели възможността клиентите да получат ваучери с между 20 на сто и 50 на сто отстъпка, които те да могат да използват, когато пожелаят. Призовавам всички българи да се включат в кампанията ни и заедно да подкрепим българския туризъм“, разказва Свилен Петков, съосновател на туристическата платформа.

Туризмът е един от най-ощетените отрасли в България заради кризата COVID-19, посочват организаторите на кампанията. Секторът осигурява 15 на сто от брутния вътрешен продукт на страната ни, а в него са заети над 300 хиляди човека. От началото на извънредното положение у нас близо половината от заетите в сектора са освободени или в неплатен отпуск, а 90 на сто от резервациите са анулирани.

Споделете:

Прочетете също

Радост, удовлетворение и щастие – отправна точка за доброто сърдечносъдово здраве

д-р Валентин Христов – специалист по инвазивна кардиология. Снимка – пресцентър. Д-р Валентин Христов е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *