Среща на бизнеса в Плевен и региона се организира на 13-ти април /четвъртък/

ПЛЕВЕН

Плевен, център. Снимка – интернет.

Среща на бизнеса в Плевен и региона ще се проведе на 13-ти април /четвъртък/ от 9:15 ч. в парк-хотел “Кайлъка”. Организатор на събитието е вестник “Капитал”. В дискусията ще участват кметовете на Плевен – Георг Спартански, Ловеч – Корнелия Маринова, и Троян – Донка Михайлова; представители на големи компании от района: VOSS Automotive Bulgaria, “Лебозол България” и др.; както и на граждански сдружения: Люси Дяковска, “Аз съм Кайлъка”, Ива Таралежкова, “Деветашко плато” и др.

Сред темите, които ще се дискутират са: ключови инфраструктурни проекти в региона, приоритети в инвестиционните програми на общините, програми за подобряване на бизнесклимата и привличане на инвестиции, какви са стратегиите на компаниите от различните сектори, кои са успешните примери в района и какво са постигнали.

Припомняме, че подобна среща бе организирана през 2018-та година, която се проведе в Арт център – Плевен. Организатор отново бе вестник “Капитал” в партньорство с ICT Media и със съдействието на Община Плевен. Участници бяха кметовете на Плевен и Ловеч, бизнесмена Магдален Димитров, собственик на Desizo Monni и други.

Акцентите в проведената през 2018-та година среща бяха: „Планове за развитие на Плевен – какво предстои следващата година”; „Недостатъци за преодоляване и необходими инвестиции”; „Силни и слаби страни на града”; „Потенциал за развитие на региона и възможността за съвместни действия с Ловеч”; „Диалогът с бизнеса, модели и насоки за промяна”; „Ролята на медицината в бъдещето и имиджа на Плевен”; „Потенциални икономически области за бъдещ ръст”.

Няма информация за постигнати резултати в района в резултат на проведената среща.

Споделете:

Прочетете също

450904168 1001894185270441 6751637468246628993 n

Отлично представяне на НЧ „Осъм – 1894″ с. Градище  на фолклорния фестивал в Славяново

На 6 юли самодейците при НЧ „Осъм – 1894″ село Градище  участваха  във Фолклорния  фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *