Средношколско общежитие “Данаил Попов” в Плевен организира за четвърти път детски футболен турнир за купата на общежитието

ТАЗИ ГОДИНА СПОРТНОТО СЪБИТИЕ Е ПОД ПАТРОНАЖА НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОбС – ПЛЕВЕН, доц.д-р ИВАН МАЛКОДАНСКИ

T 1

Очаквано спортно събитие се проведе на 30-ти април на новия терен с изкуствена трева до градския стадион в Плевен. За четвърти път детския турнир по футбол за купата на Средношколско общежитие /СО/ „Данаил Попов” събра отбори от четири училища: ПГ по туризъм „ Алеко Константинов“, ПГ по транспорт „ Цветан Лазаров“ и два отбора на СО „ Данаил Попов“. Запалени по футбола деца организирани от треньорите Вероника Николова от ПГ по транспорт, Иван Симов от ПГ по туризъм и Цветан Басаров от СО „ Данаил Попов“, заедно създадоха зрелищно спортно събитие.

class="wp-block-image size-large">T 4

Тази година то премина под патронажа на председателя на Общински съвет в Плевен, доц.д-р Иван Малкодански. Гост на събитието бе и зам.областният управител на Плевен – Николай Абрашев.

Веселка Лилова, директор на СО „Данаил Попов” се обърна към гости, треньори, малките футболисти и зрители с думите: „Спорът е здраве, изгражда характера, учи на спортсменство и не на последно място – носи много приятни емоции. Благодарни сме на всички за участието в четвъртото издание на детския футболен турнир за купата на СО „Данаил Попов”.. И понеже всички се представиха страхотно, всеки от оборите си тръгва с купа и медали”.

Лилова благодари на доц.д-р Малкодански и Николай Абрашев, за доброто отношение на представляваните от тях институции към това станало традиционно спортно събитие. Футболният детски турнир завърши с пожеланието следващата година да се срещнат отново всички на зеления терен.

T 2

T 3

T 5

Снимки – СО “Данаил Попов”, Плевен.

Споделете:

Прочетете също

545359eca6591ac5f37fce801a876dfb 1

Кметът на Червен бряг: 24 май обединява всички нас около езика и писмеността ни като народ

Уважаеми жители на община Червен бряг, Уважаеми педагози, ученици и дейци на културата, Честит 24 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *