Средношколското общежитие – Плевен с футболен турнир за празника на града

Снимка – Средношколско общежитие – Плевен

С детски футболен турнир Средношколско общежитие „Данаил Попов“ в Плевен посреща празника на града, който е на 15 – ти май. Турнирът се е провел на 10 – ти май. Спортната проява, която е била организирана в навечерието на празничния ден, е събрала любители на футбола от училища в града.

„Това е второ издание на турнира. Първото проведохме точно преди една година и успеха тогава ни накара да превърнем този спортен празник в традиционен“, сподели Веселка Лилова, директор на Общежитието в града.

И тази година четири отбора са мерили сили на терена. Отборът на домакините от Общоградско Средношколско общежитие – Плевен, който е ръководен от Ивайло Христов, млади футболни надежди от СУ „Стоян Заимов“ – Плевен, ПГ по лозарство и винарство „Александър Стамболийски” – Плевен и Професионалната гимназия по транспорт „Проф. Цветан Лазаров“ – Плевен. „Благодарни сме на всички за участието. И понеже всички се представиха страхотно всеки от оборите си тръгна с купа и медали. Спортът е здраве, изгражда характера, учи на спортсменство и не на последно място – носи много приятни емоции“, е споделила Веселка Лилова. Тя благодари и на екипа в СО „Данаил Попов“, който е помогнал за успешната реализация на спортната проява.

Снимка – Средношколско общежитие – Плевен
Снимка – Средношколско общежитие – Плевен

Споделете:

Прочетете също

В Червен бряг наградиха 17 спортисти и един треньор за високи спортни резултати

Д-р Цветан Костадинов, кмет на Община Червен бряг и Патрицие Найманова, носител на два златни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.