Начало | Новини | “СпортСмен” – съветникът Йордан Грижов с инициатива за повече спорт

“СпортСмен” – съветникът Йордан Грижов с инициатива за повече спорт

“СпортСмен” се казва новата инициатива на общинския съветник Йордан Грижов. Младият член на местния парламент разкрива следното за проекта си:

” СпортСмен” има идеята да мотивира, най-обикновения човек да започне да спортува. Вглъбени в монотонното ежедневие, ние забравяме да се грижим за себе си и физическото си състояние. Започваме с оправданията, че нямаме време за спорт, че сме твърде изморени от работата, че времето е лошо и т.н. Аз също съм от този тип хора и не го крия. Като родители трябва да даваме пример на децата, че да се спортува е хубаво и полезно. Те ни копират, нека ги направим по-добрата наша версия! Преди 2 месеца спрях цигарите и днес вече искам да надграждам. Спортът е нещото, което ще ми даде сила и мотивация да не се връщам към този вреден навик. Спортът ще ме върне във форма и ще ме накара да се чувствам по-добре. Ако аз успея с това предизвикателство, убеден съм, че много хора ще успеят!

Председателят на Постоянната комисия по „Младежки дейности, спорт и туризъм“ разкрива и в подробности как ще се осъществи проекта му:

“Проектът представлява серия от демонстративни тренировки в различните по вид спорт, които се развиват в Плевен. От 1-ви Юли започвам с “тренировките”. Вече имам покана от няколко клуба да ги посетя, и ще посетя всеки един, който ме покани. Сам по себе си проектът носи още ползи. Ще имам възможността да се докосна до всеки един вид спорт, до неговата специфика и най-вече до болката на всеки плевенски клуб. Като председател на комисията по спорт съм длъжен да направя всичко възможно за клубовете да се чувстват добре и да помагам с каквото мога. Трябва да бъда с тях и между тях. Идеята е всяка тренировка да бъде заснемана. Ще снимаме спортистите, треньорите, условията за тренировки и още много неща. Ще бъдат изготвени и специални клипове с които да рекламираме всеки вид спорт в нашия град.”

Прочетете също

Без официален ритуал за Деня на Независимостта

Без традиционния официален ритуал по повод обявяването на Независимостта на България ще се отбележи 112-та …

Един коментар

  1. Топсерсем

    Този клоун нали бе изключен от ГЕРБ! Какво прави още в общинския съвет?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *