Споделени коледни вълшебства в Гулянци

Gulyanci
Празнична програма пред Община Гулянци. Снимка – Пресцентър.

Надя Любенова – Гл. специалист ОЗСД и “Връзки с обществеността” Община Гулянци, предаде за читателите на “Плевен прес”:

“Община Гулянци, НЧ „П. Р. Славейков“ гр. Гулянци, ЦОП гр. Гулянци, ДГ „Незабравка“ гр. Гулянци и СУ „Хр. Смирненски“ гр. Гулянци канят всички жители и гости на град Гулянци да се включат в празничните дни „Споделени коледни вълшебства“ на 20, 21 и 22 декември, от 10:00 до 12:00 часа, под голямата елха в центъра на града.

По инициатива на ЦОП гр. Гулянци във всеки от трите дни ще бъде подреден базар с ръчно изработени сувенири, картички, коледна украса и др. В базара ще се включат и колективите на училището и детската градина. Гражданите, които желаят да изложат свои творения също могат да участват. Необходимо е единствено да заявят желанието си в Общината на тел: 0878711392 или e-mail: nl_guliantsi@abv.bg, до 17.12.2021 г.

Празнично настроение на площада в трите дни ще създават самодейците при НЧ „П. Р. Славейков“ гр. Гулянци, Духовият оркестър при СУ „Хр. Смирненски“ гр. Гулянци и малчуганите от ДГ „Незабравка“.

Да загърбим грижите на ежедневието в тези празнични дни и заедно да споделим коледните вълшебства – да посрещнем коледари, да подарим усмивка и надежда, да пеем и танцуваме с чистата детска радост, заедно да направим тази Коледа вълшебна!”

Споделете:

Прочетете също

3 1

С колективно изпълнение пред Община Плевен ученици отбелязаха Световния ден против тормоза в училище 

Със своеобразен пърформанс ученици от учебни заведения в Плевен и Средношколското общежитие отбелязаха днес Световния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *