Спират водата днес в Червен бряг и части от Плевен

bez voda

Поради авариен ремонт на вътрешна водопроводна мрежа в Плевен днес, 29 май, от 09:30 до 14:00 часа ще бъде нарушено водоснабдяването от булевард „Христо Ботев“ до улица „Генерал Столетов“ в т.нар. квартал „Войводите“;

Във връзка със спешен ремонт на довеждащ водопровод „Златна Панега“, от 09:30 ч. е нарушено водоснабдяването на Червен бряг и селата Радомирци и Рупци. От 09:00 ч. се отстранява авария и на разпределителната мрежа в града. По предварителна информация, водоснабдяването на тези населени места ще бъде възстановено до 15:30 ч. При промяна на ситуацията, ще информираме допълнително.

ВиК – Плевен напомня, че аварийният ремонт на вътрешен водопровод на кръстовището на бул. „Христо Ботев“ и улица „Трети март“ в Плевен ще бъде извършен днес от 23:00 ч. до 05:00 ч. на 30 май. Създадена е организация с представители на органите на реда, тъй като кръстовището е ключово за града, интензивно натоварено, включително с обществен тролейбусен и автобусен транспорт. По време на аварийно-ремонтните дейности ще бъде нарушено водоснабдяването на ж.к. „Дружба“- Първа част и в района от бул. „Христо Ботев“ и „Трети март“ до УМБАЛ „Доктор Георги Странски“ ЕАД на бул. „Георги Кочев“.

Споделете:

Прочетете също

1 16

Гинеколозите от “Мама и Аз” оперират с уникална за България система за 3D хирургия  

ЕКИПЪТ Е ЧАСТ ОТ ЕДИНСТВЕНОТО ГИНЕКОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ У НАС, ОКОМПЛЕКТОВАНО С ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ АПАРАТУРА ЗА …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *