Спират водата в части от Плевен и 4 села от областта

вода 2

Във връзка с аварийно- ремонтни дейности до 14:00 часа днес, 6 февруари, ще бъде нарушено водоснабдяването в Плевен на улица „Проф. „Христо Бръмбаров“ ще се присъединява нов обект към ВиК мрежата на града и ще бъде засегнато водоподаването в района на тази улица и на улиците: „Драва“, „Ген. л-т Атанас Стефанов“, „Илинден“ „Генерал Скобелев“, „ Гургулят“ и „Майор Горталов“;

Поради ремонт на вътрешен водопровод на ул. „Владимир Бурмов“ №13 в ж.к. „Сторгозия“, ще бъде нарушено водоподаването в района между улиците: „Лозенка“, „Г.М. Димитров“, „Найден Геров“ и „Захарий Зограф“, както и в блокове от 1 до 5 в комплекса.

В област Плевен:

След обследване на водопроводната мрежа на село Горталово, реконструкцията на компрометирани участъци от нея и трайно стабилизиране на ситуацията с водоподаването до всички абонати в населеното място, се отменя режимното водоснабдяване на селището.

Екипи на Дружеството работят днес по отстраняването на аварии на разпределителни мрежи в селата: Беглеж, Бохот, Лозица и Ракита. Водоснабдяването на всички селища с ремонти ще бъде възстановено до 15:00 часа.

Споделете:

Прочетете също

книга 9

Георги Константинов: Благодаря на моя роден Плевен!

„Трябва да изрека към своя роден град Плевен огромно „Благодаря“. Благодаря, че мнозина от вас …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *