Спектакълът „Извънредно любовно“ в Летен театър “Кайлъка” на 18 август

Izvunredno Lubovno Poster
Снимки – Иван Ерменков.

Комедийният стендъп спектакъл „Извънредно любовно“ ще гостува в Летен театър “Кайлъка” в Плевен на 18 август. Датата е част от лятното турне на постановката с участието на Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова.

Трите актриси събират осем истински любовни истории, в които би могъл да се разпознае всеки от публиката. „Извънредно любовно“ излиза от рамките на традиционното представление, тъй като съчетава стендъп елементи с музика и танц – всичко това изпълнено по неподражаем начин от Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова.

Постановката ще покаже на публиката, че любовта е навсякъде – в скоростта, с която две коли се гонят по магистралата, на чина в първи клас, в един голям шоколад, в една невероятна рокля. Любовта е избухване в хотелска стая, в хилядите въпроси след едно изпратено съобщение, в спомените на баба Надя или… в нежния звън на най-красивата камбана.

„Извънредно любовно“ е второто представление на триото Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова след „Извънредно положение“. Миналата година постановката се игра пред близо 10 000 зрители в над 10 града.

Билети: Eventim: https://bit.ly/3QDnARM Grabo: https://bit.ly/3QFFNht

108A9192
108A8672
Споделете:

Прочетете също

KrK1 2024

ВМРО: Да бъдеш здрав не трябва да бъде лукс в ЕС през 21 век!

ПРЕДЛАГАМЕ СЪЗДАВАНЕТО НА ОБЩ ЕВРОПЕЙСКИ ЗДРАВЕН ГАРАНЦИОНЕН ФОНД ЗА ЛЕЧЕНИЕ Това предложение прави председателят на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *