След пандемията глътка въздух за читалищните дейности

kneja
Заключителен концерт на фона на изработеното в работилницата по фотография. Снимка – личен архив

С творчески работилници, джаз концерт и закриване на Детските театрални празници „Звезден прах“ приключи Седмицата на детето в Кнежа.

kneja2
Работилница по зумба. Снимка – личен архив

С талант, упоритост и всеотдайност децата на Кнежа се впускат в изкуството.  На заключителен концерт беше представено наученото  в творческите работилници по арфа, зумба и фотография, в рамките на Седмицата.  В концерта са се включиха и  вокалните групи на НЧ “Борба-1896”.    

class="wp-block-image size-large">kneja 3
Снимка – личен архив

„Повече от 300 деца взеха участие в събитията през седмицата.  Всички те заслужават похвала, за таланта, усилията и желанието. За читалището е изключителна гордост да се похвалим, че успяхме отново да организираме и да проведем с успех всички предвидени събития в Седмицата на детето. Гордеем се с работилниците и техните ръководители. Ръководител на работилницата по зумба беше Цецка Димитрова /зумба и латино инструктор/, Николай Влахов беше ръководител на работилницата по фотография. Той е художник -фотограф и сценограф. Анжела Маджарова е учителят ни по арфа. Благодарение на нея читалището е първото и единствено, за сега, което притежава иструмент арфа и клас по арфа с целогодишни занимания.“  – това разказа за „Плевен прес“ секретарката на НЧ “Борба-1896”  Искра Цанкова.

Споделете:

Прочетете също

voda 1

Подменят водопроводи от ВиК мрежата в област Плевен

Продължават строително-ремонтните дейности на обекти от инвестиционната програма на Дружеството за реконструкция на ВиК мрежата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *