След пандемията глътка въздух за читалищните дейности

Заключителен концерт на фона на изработеното в работилницата по фотография. Снимка – личен архив

С творчески работилници, джаз концерт и закриване на Детските театрални празници „Звезден прах“ приключи Седмицата на детето в Кнежа.

Работилница по зумба. Снимка – личен архив

С талант, упоритост и всеотдайност децата на Кнежа се впускат в изкуството.  На заключителен концерт беше представено наученото  в творческите работилници по арфа, зумба и фотография, в рамките на Седмицата.  В концерта са се включиха и  вокалните групи на НЧ “Борба-1896”.    

Снимка – личен архив

„Повече от 300 деца взеха участие в събитията през седмицата.  Всички те заслужават похвала, за таланта, усилията и желанието. За читалището е изключителна гордост да се похвалим, че успяхме отново да организираме и да проведем с успех всички предвидени събития в Седмицата на детето. Гордеем се с работилниците и техните ръководители. Ръководител на работилницата по зумба беше Цецка Димитрова /зумба и латино инструктор/, Николай Влахов беше ръководител на работилницата по фотография. Той е художник -фотограф и сценограф. Анжела Маджарова е учителят ни по арфа. Благодарение на нея читалището е първото и единствено, за сега, което притежава иструмент арфа и клас по арфа с целогодишни занимания.“  – това разказа за „Плевен прес“ секретарката на НЧ “Борба-1896”  Искра Цанкова.

Прочетете също

„Възраждане” на първо място в анкета на „Плевен прес”. Новият проект – на шесто

Анкета „За кого ще гласувате на 14 ноември“ на „Плевен прес“. Снимка – интернет. Странни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *