Последни новини
Начало | Новини | След кметската фотосесия на боклуците – получихме и читателска

След кметската фотосесия на боклуците – получихме и читателска

Час след публикацията на материала “Боклуците на Плевен в кметска фотосесия”, получихме снимки от наш читател, който пише: “Ето и от мойта обиколка, просто е възмутително”! Публикуваме и неговите снимки. Само че тук контейнерите са пълни, пространството около тях – също ! Коментарите оставяме на читателите и шефовете на почистващите фирми в Плевен.

Прочетете също

Община Левски раздаде хранителни пакети на засегнати от епидемичната обстановка

Снимка – пресцентър община Левски. Община Левски  раздаде хранителни пакети на крайно нуждаещи се ,засегнати …

3 коментара

  1. плевенчанин

    Почистващите фирми си вършат работата, за която им се плаща! Но я погледнете как немарливо и безразборно гражданите осмрадиха навсякъде целия град! Хвърлят безотговорно всякакви боклуци, като ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА! На запад, в белите държави, сметта се поставя в чували, които се подреждат и складират по видове, едри отпадъци се събират грижливо отделно, а тук се мята и пилее всичко, кой както му падне! Трябват солени глоби за всички мурдари и замърсители! Тоя народ тотално изтрещя и изперка! И господ не може да ни помогне при такава пасмина!

    • Десислава Маринова

      Съгласна съм, народа изперка от глад, безпаричие и безхаберие на управляващите града се смали до 60 хиляди, а гонеше 180 хил децата ни безработни, бягат по чужбина да ринат …с извинение знаете какво, а тука само бедни шивачи и ромско население, пенсионери, които просят по улиците. Напоследък виждам и деца, които просят по улиците. А Плевен бе голям и хубав град, хората имаха работа,м детски звън огласяше площадите и училищата бяха пълни

  2. Кметска фотосесия добре звучи все едно манекен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *