Слави Трифонов: Плевен е нашата свобода! Честит празник!

Снимка -Интернет

По случай празничния за Плевен 15-ти май, лидерът на ПП „Има такъв народ“ Слави Трифонов отправи обръщение към съгражданите си. На своята Фейсбук страница той пише следното:

„Днес е празникът на Плевен. На моя роден град. Едни от най-красивите думи на обич към Плевен са изпети от големия Емил Димитров. И аз, вероятно като всеки плевенчанин, откривам себе си в онези стихове на признание: “Плевен, в моя много дълъг път срещнах хора, ветрове, море, аз при теб се връщам всеки път, отново ставам пак дете.”Велик човек беше Емил Димитров. И горд плевенчанин. Като всички плевенчани. От друга страна, всеки българин трябва да се гордее с Плевен. Без героичната и славна Плевенска епопея нямаше да има свободна България. Плевен е нашата обща памет. Плевен е нашата свобода! Честит празник, Плевен!“

Прочетете също

Плевен не вярва на Харвард

Асен Василев на посещение в Плевен. Снимка – Плевен прес Помните ли филма „Москва не …

2 Последни коментари

  1. Плевенчанин

    Слави, ти си голям българин! Плевенчани се гордеят с теб, макар, че ти си длъжник на чувствата им! Плевенчанин не е титла, а генетична гордост!

    • Кога се сети,че си плевенчанин! Много си закъснял с това си прозрение. Срамуваме се от теб, от твоят и на твоите мекерета просташки език !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *