Ръководството на ОФК „Спартак – Плевен” с призив към феновете на футбола

Снимка – интернет.

ОФК „Спартак – Плевен” е лидер в класирането след първите десет мача от настоящия сезон на Втора професионална футболна лига. Предстои домакински двубой срещу Беласица (Петрич) на 30 септември 2022 г. от 16:00 часа. Във връзка с него, апел към феновете отправя Борислав Георгиев, член на Управителния съвет на плевенски клуб.

„ОФК Спартак (Плевен) се завърна в професионалния футбол по възможно най-добрия начин – на върха е след първата третина от настоящото първенство. Заслуга за успешното представяне до момента имат всички свързани с клуба. Неизменна част от него сте и вие – феновете. Благодарни сме за помощта, която оказахте в изминалите мачове. За да продължи по същия път, отбора се нуждае от вашата безценна подкрепа.

Призовавам всички привърженици на ОФК Спартак да дойдат на 30 септември на стадион „Плевен“, да си купят билет (цената е пет лева) и да подкрепят тима във футболната среща срещу Беласица (Петрич). Обстановката в отбора е такава, каквато трябва да бъде в нормално функциониращ клуб. Има настроение. Финансовата политика е на ниво. Заработеното – заплати и премии са изплатени на всички. Спартак няма задължения. Само обединени заедно ще постигнем целите си – да върнем ОФК Спартак (Плевен) на мястото, което отреждат традициите му като клуб“.

Споделете:

Прочетете също

640 420 sela bez tok zaradi otkradnata zhica

Разкриха кражба на ток в село Милковица

Разкриха кражба на ток в частен имот в село Милковица на 12 април. Електрическото табло …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *