РИК Плевен проведе първото си заседание

Областна администрация Плевен. Снимка – Плевен прес.

Днес, 13-ти август, в Областна администрация Плевен, се проведе първото заседание на РИК – Плевен. Присъствали са всичките 13 члена на комисията. След решението на ЦИК от 12-ти август, съставът на РИК – Плевен е: председател Николай Яков /“Продължаваме промяната“/, зам. председатели Ярослав Димитров /ГЕРБ-СДС/ и Петър Жеков /“Да България-Обединение“/, секретар Здравко Енев /“БСП за България“/. Членове на комисията са: Айгюл Хасанова, Ангел Иванов, Евгения Миланова, Йорданка Димитрова-Божкова, Красимир Данков, Крум Пенчев, Тодор Славеев, Юлия Стефанова, Яница Линева.

Решенията от днешното заседание на РИК – Плевен, са за наемане на специалисти-експерти и специалисти технически сътрудници за подпомагане работата на РИК. Те ще работят от назначаването на РИК дож 14 дни след приключване на изборите, които ще се проведат на 2 октомври.

Следващото заседание на РИК – Плевен е на 15 август, понеделник.

Представители на медиите не бяха уведомени за заседанието на РИК на 13 август. Припомняме, че заседанията на РИК са открити за медиите, освен ако няма изрично решение за закрито заседание.

Споделете:

Прочетете също

Община Червен бряг стартира прием на заявления за услугата „Топъл обяд“

Снимка – интернет. Процедурата „Топъл обяд“ е продължение на успешното изпълнение на тази операция в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.