Начало | Covid-19 | РЗИ: Пунктовете в Буковлък остават до 29-ти юни

РЗИ: Пунктовете в Буковлък остават до 29-ти юни

Непрекъснат 24-часов контролен полицейски пост за период от 7 дни, считано от 00.00 часа на 23-ти юни, ще продължи да има на два пункта на входа и изхода на с. Буковлък заради регистрираните там случаи на COVID-19. Това е разписано в Заповед № РД-01-144/22.06.2020 г. на Директора на Регионалната здравна инспекция – Плевен.

Продължава и засиленият контрол над карантинираните от селото от страна на РЗИ и МВР. Остават в действие и другите мерки – засилен хигиенен и противоепидемичен контрол на обектите с обществено предназначение, преустановяват се посещения в нощни барове и дискотеки, както и в пенсионерски клубове в Буковлък; обществените обекти трябва да осигурят спазване на дистанция, дезинфекция, контролиране на броя пребиваващи в обектите, както и носенето на защитни маски.

Носенето на маски е задължително на всички обществени закрити и открити места; не се разрешава провеждането на групови празненства и масови мероприятия и др. Заповедта на директора на РЗИ – Плевен може да прочетете в изображението.

Прочетете също

Без официален ритуал за Деня на Независимостта

Без традиционния официален ритуал по повод обявяването на Независимостта на България ще се отбележи 112-та …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *