Раздадоха изборните книжа на общините в област Плевен

Антоанета Костадинова, секретар на община Червен бряг, получава изборните книжа от Евгени Петков. Снимка – Плевен прес.

Днес, 26-ти септември, в Областна администрация – Плевен бяха раздадени изборните книжа на 11-те общини в област Плевен, за предстоящите избори на 2-ри октомври. Раздаването бе извършено по предварително уточнен график. Какво съдържа комплектът изборни книжа каза за „Плевен прес“ Евгени Петков от техническия екип.: „Комплектът съдържа 4-те вида секционни протоколи и техните чернови. Това са протоколите за машинно гласуване, за гласуване с хартиени бюлетини, комбинирани – когато спре машината за гласуване, за броя на контролните разписки. Както и общите протоколи за предаване на книжата, за избирателния списък и маркиране на печата.

В пакета са и отличителните знаци на членовете на комисиите и методическите указания за двата вида гласуване – машинно и с хартиени бюлетини. Също така информационните табла с листите и брошурите, които съдържат бланките за отчитане на преференциите. Както и пликове за секционните протоколи.“  

Раздаването на изборните книжа започна в 11:00 часа в зала „Плевен“ на Областна администрация. Изборните бюлетини ще пристигнат на 28 септември в Плевен и също ще бъдат раздадени на 11-те общини в областта.

Обшщина Никопол получава своите изборни книжа..

Снимки – Плевен прес.

Споделете:

Прочетете също

3 декември – Международен ден на хората с увреждания

Снимка – интернет. Международният ден на хората с увреждания е обявен от Генералната асамблея на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *