Работилница за великденска украса в град Левски

HteEsG 3

От 22 до 25 април  Работилница за великденска украса с ръководител Иво Панов организира  НЧ „Георги Парцалев-1901” гр. Левски съвместно с МКБППМН – гр. Левски.

Децата от  ДГ „Слънце”, ДГ „Локомотив”, първокласници от СУ „Крум Попов” и ОУ „Максим Горки”с интерес и усмивки шареха, рисуваха и  писаха яйца, с които   украсиха празнично центъра на град Левски .

Една от основните идеи на работилницата беше провокиране на интерес и съхранение на християнските празници и традиции. Децата с въодушевление участваха в инициативата, като всяко едно от тях даде своят принос за надграждане на наличната общинска украса.

Организаторският екип с удоволствие приветства големият интерес от участници, който надхвърли над 150 деца. Благодарение на общите усилия на организатори, директори, учители и служители, всички заедно успяха да постигнат общозначимите цели на празничната работилница, а именно участие на деца в културни извънкласни дейности, стимулиращи творческите им способности и възпитаващи ги на гражданска активност и ангажираност.

class="wp-block-image size-large">локомотив2

локомотив1

Messenger creation 828afb8b 7b6c 4e7e b72c 9a56ed8e2c92

20240426 105516

20240426 102822

НЧ „Георги Парцалев 1901” – град Левски

Споделете:

Прочетете също

eniovce

Еньовчето – българската билка за здраве

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА БИЛКА С МНОГОБРОЙНИ ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА Еньовден е празник на лечебните билки. Основната сред тях …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *